Italië Duitsland

Het Nederlands elftal is een paar daagjes vrij na de overtuigende 4-1-overwinning op België maar dat betekent niet dat er vandaag zaterdag 4 juni niet gevoetbald wordt. De azzurri missen het WK en werden woensdag nog in elkaar getimmerd door Argentinië.


Legoland Duitsland Is Ideaal Als Tussenstop Naar Bijvoorbeeld Italie Wat Een Super Park Legoland Duitsland Italie

In Bologna is Duitsland de tegenstander in de eerste wedstrijd voor de Nations League.

. Het eerste duel betrof een vriendschappelijke wedstrijd die werd gespeeld in Milaan op 1 januari 1923. 4 hours agoLang kon Italië niet genieten van het sprookjesachtige debuut van Gnonto. 4 hours agoBOLOGNA ANP - Italië en Duitsland zijn de Nations League begonnen met een gelijkspel.

Posted on juli 1 2016 mei 23 2020. Start wedstrijd 2046 Plaats Bologna Stadion Stadio Renato DallAra Toeschouwers 23. Amper drie dagen na de verloren Finalissima tegen Argentinië staat voor Italië de volgende kraker alweer te wachten.

1 day agoItalië - Duitsland. Italië en Duitsland hebben elkaar in evenwicht gehouden tijdens een duel in de Nations League. De laatste ontmoeting eveneens een vriendschappelijke wedstrijd vond plaats.

In Bologna werd het 1-1. In Bologna speelde de Europees kampioen in een matige wedstrijd 1-1 tegen de Duitsers. Samenvatting goals en highlights van Italië vs Duitsland gespeeld in de UEFA Nations League 202223.

Hongarije en Engeland zitten ook in groep 3. 45 seconden geleden 10 NUjij-reacties reacties. Er staat juist een hele mooie kraker op het programma in de Nations League.

Lang was het een weinig enerverende wedstrijd maar Na 70 minuten brak. Join de van Disc. Zaterdag 4 Juni 2045 uur Stadio Renato DallAra Bologna Italië vs Duitsland Voorspelling Op 4 juni staat er een ware kraker op het programma in de Nations League.

Italië vs Duitsland Voorspelling Nations League groepsfase Aftrap. Een misschien op het eerste zicht atypische route door vier landen. Later op de avond speelden in dezelfde groep ook Italië en Duitsland hun eerste wedstrijd tegen elkaar.

Europees kampioen Italië trapt vanavond de Nations Leaguecampagne op gang tegen Duitsland. De middenvelder van Bayern München schoot raak nadat de bal al dan niet via de arm van Timo Werner voor zijn voeten viel. 04 juni 2022 1739 Laatste update.

Italië Duitsland 7 jun Engeland Hongarije 11 jun Duitsland Duitsland 14 jun Italië Laatste wedstrijden. LIVE Italië en Duitsland met brilstand op het bord de rust in. 7 hours agoEuropees kampioen Italië wacht op een doorstart.

Italië 15 nov 2016. Duitsland 1-1 Italië PENALTYs 6-5 262016 WORLD EK. 18 hours agoVoorspelling Italië Duitsland.

4 hours agoItalië - Duitsland 1-1. De middenvelder van Bayern München schoot raak nadat de bal al dan niet via de arm van Timo Werner voor zijn voeten viel. Duitsland kwam dankzij Joshua Kimmich snel met een antwoord.

Laten ze een ander gelaat zien in de Nations League tegen. De andere wedstrijd. 13 hours agoDit is het programma van zaterdag in de Nations League.

Het werd een gesloten duel. 45 seconden geleden Update. Italië ontvangt dan namelijk Duitsland om hun eerste wedstrijd te spelen in groep C.

We reden van de ene highlight naar de volgende en dat leverde een toffe mix van natuur en cultuur op. Deze lijst van voetbalinterlands is een overzicht van alle officiële voetbalwedstrijden tussen de nationale teams van West-Duitsland en ItaliëDe landen speelden tot op heden 35 keer tegen elkaar. Duitsland kwam dankzij Joshua Kimmich snel met een antwoord.

Italië Duitsland als kraker. Hier houden we je op de hoogte van. Gianluigi Donnarumma hield Kimmich daarna nog van zijn tweede goal af terwijl Italïe.

6 hours agoItalië trapt met reserveploeg af tegen Duitsland 04 juni 2022 1739 04-06-22 1739 Laatste update. Srdjan Jovanovic Ser Sportredactie 04-06-22 2030 Laatste update. ANP in Voetbal 4 juni 2022 - 2246.

Bekijk alle doelpunten en hoogtepunten in de samenvatti. Na het gemiste WK en de verloren Finalissima tegen Argentinië hebben de Azzurri wel wat goed te maken. 4 hours agoLang kon Italië niet genieten van het sprookjesachtige debuut van Gnonto.

Europees kampioen Italië heeft de Nations Leaguecampagne op gang getrapt met een 1-1-gelijkspel tegen Duitsland. Goedenavond en welkom in dit liveblog. Nieuwe nederlaag Europees kampioen tegen topland dreigt.

Lees hier onze volledige roadbook-duitsland-oostenrijk-italie Duitsland. In dezelfde groep won Hongarije eerder zaterdag verrassend van Engeland. Duitsland tegen Italië gaan rusten met 0-0.

6 hours ago2030 LIVE Italië na nederlaag tegen Argentijnen met tien nieuwe spelers aan de aftrap tegen Duitsland 1955 Hongarije verslaat Engeland voor het eerst sinds 1962 0314 Voormalig PSV-verdediger. Gianluigi Donnarumma hield Kimmich daarna nog van zijn tweede goal af terwijl Italïe.


Pin On Buildings


8 Campings Met Uitzicht Op De Bergen In Duitsland Bergwandelroutes Nl Tips Voor Wandelen In De Bergen Vakanties Vakantie Reizen Eropuit


Mooiste Plekken Roadtrip Moezel Duitsland Reizen Naar Duitsland Vakantie Reizen Duitsland


𝓙𝓾𝓼𝓽𝓲𝓷𝓮 Travel Wanderlust Instagram Justineventures Eibsee Lake Rock Germany


Op Doorreis Naar Italie Mag Een Korte Stop In Het Zonnige Karlsruhe Niet Ontbreken Hier Vind Je 7 Activiteiten Voor Stedentrip Zwarte Bos Duitsland Karlsruhe


Onze Tips Voor De Leukste Tussenstops In Duitsland Onderweg Naar Oostenrijk Italie Of Verder Duitsland Vakantiebestemmingen Reisideeen


Rothenburg Ob Der Tauber Gardameer Mooie Plaatsen Stad


Duitsland Vakantie Reizen


Pin By Ruthmarleens On Opdracht Eerste Wereldoorlog Paris World Map Diagram


Wien Vienna Buckingham Palace Buckingham Historical Place


Erfgoed Logies Historische En Luxe Bed And Breakfasts Europe Honeymoon Trip Advisor Europe Map


Vintgar Gorge Slovenia


Padova


Pin Op Creatief


Parco Delle Cascate Di Molina Tijdens Een Bezoek Aan De Teufelsschlucht In De Eifel Duitsland Moest Ik Meteen Terugdenken Gardameer Watervallen Italie Reizen


Pin Op Vakantie


Camping Legoland Duitsland Met Kinderen Als Tussenstop Naar Italie Legoland Camping Kamperen Met Kinderen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel